Monday, October 25, 2010

monday,25 oct 2010,10:49 p.m


heyya~
like i said semalam..punyalah byk kan to do list nak buat hari ni...nasib baiklah 90% drpd list habis buat dah.
pagi2 dpt pergi jogging....tp dah tak jumpa pulak kucing yg selalu main2 kat tepi sungai tu...mane ek die pergi...
then lepas jogging rehat2 baring..
i dont know why bile tgk kat cermin,mata bengkak semacam..
bukan sebab tak tdo kann~
oh agaknya mungkin kot2 ade semut gigit mata ke kan heh..dah la mmg sepet bertambah sepet...
pkol 930 da siap2 mandi....byk sgt benda nak kena buat hari ni..tak sempat pikir benda lain...
then time mandi,maybe i brushed my teeth kuat sgt ke hape kan smpi nak termuntah,then my eyes turn red.i dont know what is that,tears,or else.
nama je mandi 930,kau melamun2 siap2..1030 jugak baru kuar rumah..

maaflah..ini lah muka org baru mandi,tanpa mekap,bermata sembab.mmg tak lawa i know haha


dan seperti yg telah dijangkakan oleh cik tenki youho a.k.a weather forcast..hari ni mmg hujan lah kan...nasib baik mula2 tak lebat,tp bile dah smpi bus stop start lebat dah.payung takde mmg besla main hujan...
haih nak kena beli basikal baru..basikal lama pencurik da curik tapi takpe la kira halal,bagus jugak die curik basikal tu haha
look at me
no bicycle,no umbrella,no friend...pathetic kan?yah i know
but oh lets not talk about how pathetic i am...i know me myself better then others...haha
tgh jalan2 dalam hujan terserempak pulak ngan mamu..
siapa mamu?haaaa...
jeng jeng jeng...
haha...striker kumamoto uiceh mentang2 baru lagi menang futsal kyushu haha...
baru balik klinik katanya..nasib baik lah tgn tu tak patah ke kecederaan dalaman ke..
tp still doc suh buat pemeriksaan lanjut kan...
hopefully takde pe lah...

lambat pulak bas dtg cih...org dah tercegat dr pkol 1040..
bas shud be arrived dalam pkol 1101,tapi tak sampai2 pooonnn...hujan lebat plak tu,bes btul...
nasib lah ade ipod kan...
tapi..ipod yg play lagu sedih+hujan+masalah hati...mmg satu kombo tak bagus...
mendung lagi langit hari ni rupanya*sambil mendongak pandang langit*...
n yay jugak~dapat makan udon...hee
udon ni berhantu seyh...
murah kot...udon mangkuk kecik(kalau kebulur amik r sederhana kn)+tako ten*eh yeke ini nama die?sotong goreng tepung r sng crita* cuma 242 yen..
tak ke heaven?
oh please tolong bukak satu kedai depan rumah saya,hari2 saya pergi makan kedai tu..
dah lah sekarang kelas pack,nak masak pon malas,nak makan pon malas,sume nye lah malas...

masalahnye,kenapa kena menung dekat kedai udon?
tak patot2...

so blah cepat2 dr kedai udon..harus byr bil!kalau tak internet kena potong matila...
dah la kau takde kawan,kau tggl sorg2,internet takde?sungguh 'indah' dunia heh..
n i bought the conditioner yay!
so hari ni lebih bes basuh rambut hihi...
tapikan,rambut mcm gugur lagi byk bila pakai conditioner..kenape hah?pelik2...
tak kira nak pakai jugak~:P

n dah beli basikal baru jugaaakkk~whoot2~basikal pink lagii..
haha amalia=pink..
boleh jugak diterima pakai equation tu..heh
takde la tak de kaler menarik dah...ade creame,oren*oren?* ngan hitam..kan lg lawa pink.. biarlah~suka hati la nak beli kaler pe heh..
mana gbr basikal?
ade tu ha dlm hp..malas la nak crik card reader...tayah tunjuk pon takpe kan?bukan basikal mahal sampai 10man pon..
gila la ade basikal mahal sampai 10man lebih..baik beli kereta macam tu apara....
ha...situ dah terbang duit 1man 3zen..
fuh hari ni total2 je dekat 3man..ingat kaya lah?
habis tu nak buat camne kan..duit byk2 pon takley bawak mati..
yg mana keperluan,takkan takmo beli,kan3?

then konon2 nak g tgk wayang..tp tgk2 jam,da 1240...wayang pkol 1255...pastu tak solat zohor lagi kan..malas la nak tgk..
sooooo,tak jadila tgk wayang..
n saya takde lah nangis dlm panggung wyg sorg2 hari ni haha

tak tgk wyg..trus gerak pergi pharm fac..wajib print result!
kalau tak puan zaharah potong duit?anda mau?haa..gelabah2...
baik hantar cepat sape yg tak htr lagi..tadi siap htr pakai pos laju punyalah cuak
cis habis 350yen htr surat sekeping je cih2..boleh dpt onigiri 4 ketul kenyang sehari

so habisla perjalanan meredah2 hujan hari ni...dah mmg tatau nak kayuh basikal pakai payung.
ape boleh buat?

lagipon,kalau mata hati basah dgn air mata,basah tempias hujan sikit pon tak rasa,kan?

okay i need to write my report..i have to finish it by myself skrg.
n rumah blm brapa nak kemas lagi
n baju belum habis lipat lagi
n sampah belum habis masukkan dlm plastik nak buang esok.
so how?
haha

doa2 moga esok tak hujan,baik langit atas sana,mahupun langit dlm hati..

p/s:i've try my best to hold my tears,but i failed.they wont stop as this pain is unbearable.

No comments: