Sunday, October 24, 2010

sunday,24 oct 2010,11:44 pm

heyya..
i guess i cant sleep this night,so i wont force myself to sleep.
i wanna do my laundry,but it says that it'll raining tomorrow.
so jgn basuh baju dulu lah kan?haha
tomorrow i want to buy new bicycle since kak dilla dah mintak balik basikal dia.
should i buy the big one like basikal atok2,or the cute one mcm basikal b4 ni yg dah kena curik?haha..
tggulah esok tgk basikal yg macam mana yg murah.
esok nak makan udon lagi boleh?
esok nak tgk wayang jugak,kimi ni todoke..oh mcm sedih je wayang tu..amalia sila jgn nangis dlm panggung wayang sorg2 haha
byknye nak buat esok...
bes jugak cuti 3 hari ni..
esok nak check result n kena htr kat puan zaharah..kang tak pasal2 die potong duit bulan2 haha
lagi...esok nak buat apa lagi?
oh,esok pagi rasa nak jogging..haha..boleh kan2...tolong joging balik amalia,anda gemok!
lagi.....esok nak buat ape lagi...
oh,rasa mcm nak beli video camera...any suggestion?yg affordable n lawa quality...tapi tgklah dulu kan kadar kewangan mcm mana...tak urgent pon kan video cam hehe..
then malam ni nak tulis report sikit2..oh kalau sekali harung nak buat sehari boleh mati wooo...
today i washed my hair twice..haha
selalunya basuh dua hari sekali je...
suka perasaan lepas basuh rambut,rasa segar..
so i guess tak payah la nak catu2 syampu jimat tanak basuh selalu sebab tanak beli syampu selalu kan?hehe..
then should i buy conditioner jugak?hurm2..
boleh2 beli esok...
eh sume nak beli..mentang2 duit masuk...

ape lagi nak buat esok...?
itu jelah kot..n sekarang harus kemas rumah...rumah bersepah mcm hape je kan...
kemas2...
then do you report...
please don't rain heavily tomorrow..or else i cant do anything...

p/s:it's tougher than i thougt...but im gonna be okay...

No comments: