Monday, November 29, 2010

monday,29 november 2010,1.17 a.m







the latest cover..
i really have nothing to say about my day,my life,my feelings..
feels like giving up on everything,but i know thats not a choice
i want to do stand up n breath..
but the air just suffocating me.

my heart keep going back n forth
what should i do,what should i care.

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan


i love this song..soothing




p/s:tons of work to do,but i dont know where to start,how should i end it.

Sunday, November 28, 2010

sunday,28 november 2010,1.15 a.m

i found this in facebook n i think this is so sweet n true.
i'm just copying it.




Mengapa Hawa tercipta saat Adam tertidur dan Hawa melahirkan saat dirinya terbangun?


Seorang laki-laki jika dia kesakitan, maka dia akan membenci. Sebaliknya wanita, saat dia kesakitan, maka semakin bertambah sayang dan cintanya,, Seandainya Hawa diciptakan dari Adam As saat Adam terjaga, pastilah Adam akan merasakan sakit keluarnya Hawa dari sulbinya, hingga dia membenci Hawa. Akan tetapi Hawa diciptakan dari Adam saat dia tertidur, agar Adam tidak merasakan sakit dan tidak membenci Hawa. Sementara seorang wanita akan melahirkan dalam keadaan terjaga, melihat kematian dihadapannya, namun semakin sayang dan cinta nya kepada anak yang dilahirkan bahkan ia akan menebus nya dengan kehidupannya.


Sesungguhnya Allah menciptakan Hawa dari tulang rusuk yang bengkok yang tugasnya adalah melindungi Qalbu(jantung, hati nurani). Oleh karena itu, tugas Hawa adalah menjaga qalbu. Kemudian Allah menjadikan nya bengkok untuk melindungi qalbu dari sisi yang kedua. Sementara Adam diciptakan dari tanah, dia akan menjadi petani, tukang batu, tukang besi, dan tukang kayu. Wanita selalu berinteraksi dengan perasaaan, dengan hati, dan wanita akan menjadi seorang ibu yang penuh kasih sayang, seorang saudari yang penyayang, seorang putri yang manja, dan seorang istri yang penurut.


Dan wajib bagi Adam untuk tidak berusaha meluruskan tulang yang bengkok tersebut, seperti yang dikabarkan oleh Nabi Muhammad SAW, “jika seorang lelaki meluruskan yang bengkok tersebut dengan serta merta, maka dia akan mematahkannya.” Maksud nya adalah dengan kebengkokan tersebut adalah perasaan yang ada pada diri seorang wanita yang mengalahkan perasaan seorang laki-laki.


Maka wahai Adam janganlah merendahkan perasaan Hawa, dia memang diciptakan seperti itu. Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitikkan airmata, itu berarti dia sedang menangis di dalam hatinya. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum kamu meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang....




isn't that sweet?:)
p/s:sikit lagi.

Tuesday, November 23, 2010

tuesday,23 november 2010,11:27 p.m







this song sound so sweet..
also the lyrics
credit to this blog.

IU (아이유) & Na Yoon Kwon (나윤권) - It's First Love (첫사랑이죠)


How is it that we, how is it that now
How is it that the two of us ended up here
Time passes by like the stars inside many people

Inside my heart (My heart)
Filling my eyes (Filling)
Is all of you (You)
Piling up
It seems that without any sound
Even our cold fingertips become warmer

*Even if we don’t speak
We’re filled in each other’s eyes
Now when you’re sick
I will feel your forehead

Let us not be afraid
It’s an exciting first love like honey
Carefully, day by day again
I will always love you*

Your face (When I)
That voice (Remember)
When I remember them (You)
My heart becomes flushed
The cold day, frozen in white
Seems to be melting away

Even if we can’t see
The hands we gave each other are pretty warm
On the nights that you can’t sleep
I will hold onto your hands

We trust each other
It’s a first love that twinkles like a star
Even if our hearts are pounding
Step by step again, I will get a little closer

Like the delightful first snow
I want to have my first kiss
With you, who came to me
I can hear your heart
It seems like the two of us
Are the only ones in the world

*Repeat

You’re my first love


comel kan?hehe






p/s:you know what's funny?
when i heard a nice duet song,i immedietly think'oh i want to sing this song'
but then i realize....'hmmm,i've no one to sing with me anymore'
funny isn't it?
haha...

tuesday,23 november 2010,6.51 a.m








i love this song,n the mv.
i love the lyrics,the voice of the singer is just perfect for the song.
feels like an ost for some korean drama.
doesnt the girl look a little bit like dian sastrowardoyo?heh
she's pretty,n the guy also good looking.

i like the storyline,when the girl trying to erase with the charcoal pencil meanwhile the guy is drawing with an eraser.a nice contradiction,isn't it?

this mv send me an idea,somehow,eventhough you try to erase something,but you're actually make it more vivid in your memory.

an eraser doesn't meant to be an eraser forever,they might be a tool for you to create something new.

simple,but meaningful huh?

im actually crying watching this mv,their crying and sadness were so real.

mana diorang dapat idea nak buat video clip simple,sedih,sweet mcm ni heh

Thursday, November 18, 2010

thursday,18 november 2010,2.05 a.m

here it comes the Penyakit-Mood-Serba tak kena...
pandang cermin je rasa sume tak kena...
semua i mean semua...
hidup,hati,badan,mood,kawan...aih...
lemak2 kat bdn yg takreti2 nak berkurang pffftt bencilah
spare tyre aku rasa dah mcm org mengandung 3 bulan gamaknya...
kerja menimbun2 masa takde...
makan tak tentu tapi takde r kurus pon
pastu takley nak makan sayur
masalah mental tak kurang2
ah semua lah
ape aje yg betul?


Wednesday, November 17, 2010

wednesday,17 november 2010,2.35 a.m

i'm not feeling well...perhaps get sick by the weather,or maybe the stress,or maybe i'm sick of myself heh....


oh tringin jugak nasi impit n rendang,tapi kalau kelas dr pg smpi ke malam tak ada maknanya...

salam aidiladha,dont worry i'm gonna be okay.

p/s:let me decide what i wanna do by myself this time.

Monday, November 15, 2010

monday,15 november 2010,4.40 p.m


''kesedihan terpendam''

aku rasa kesedihan terpendam aku,bila bertambah lama2 dlm hati,even aku x mampu ngs,aku tak mahu ngs,sampai satu thp,kesedihan tu akan paksa jugak airmata aku keluar

tdo ptg2 mmg xbaik,tp ttdo nk wat mcm mana...
dlm tdo aku mimpi,aku naik kereta api yg penuh dgn org2 yg aku pernah kenal,org yg aku sayang,family,kawan,org yg pernah jadi special

then smpi kat satu station,aku kena turun,aku rasa dgn family aku sekali,tp aku x ingt siapa yg ada sekali dgn aku.

n aku perasaan ade satu silhouette dr jauh yg mengangkat beg merah,berjalan menjauh aku,dan aku kenal itu siapa.i once love him,tp skrg i neither hate nor miss him...he is someone else destiny...

bila aku turun dr kereta api,keluar dr station,aku menangis gila2,i dont know why.
tp,bila org berbeg merah tu tak turun dr kereta api,n berjalan pergi dr aku,adakah org yg tak turun skali dgn aku kat station tu,org yg tggl dlm kereta api tu,maksudnya akan tgglkan aku jugak?

n i dont really remember adakah my whole family are now with me,outside the station?

jadi bila terjaga dr mimpi,punyalah basah dah menangis dlm mimpi,luar mimpi pon dah menangis,pastu smbg ngs...

i'm too scared to lose anyone that i have now...

ye aku tau,mimpi ptg2 syaitan suka kacau.

cuma ini cerita kesedihan terpendam,kesan drpd sedih bertambah,tp xboleh ngs,xmahu ngs.

air mata tu tetap mahu keluar.

monday,15 november 2010,12.05a.m





I'm smiling.

Do not worrry, I am fine, just go the way you were traveling
I’ve been so sorry for making things hard

I won’t give reasons or excuses anymore
Thank you for loving me thus far

When tears come out, I will smile, just the way you did for me
I am smiling like a fool, as I send you away

Please take care of that person, I still linger for that person
Once I love you I cannot let go of your hand
Once I send you away, I am hurting like this
It’s too late, but I am still happy

I don’t know why, you worried for me so much
You’ll never know how much I regret this

Because I am like you, I’ve suddenly become a lingering fool
I’ve become pitiful after you left

It’s laughable that I could not be with you when you were here and I am like this now after you left
I am smiling today by myself, I want to see you

Please take care of that person, I still linger for that person
Once I love you I cannot let go of your hand
Once I send you away, I am hurting like this
It’s too late, but I am still happy

As my tears hit the back of my hand without a sound
I should be smiling but I cried instead

When I think of that person, when I miss that person
Smiling and crying can no longer console me

Please take care of that person, for the last time
If I could see that person, I will smile brightly
If you see me...
please smile



p/s:can't you hear me?




Saturday, November 13, 2010

sunday,13 november 2010,2.46 a.m

thinking of you

sometimes,i put my hand on my chest,and said,

"hye my heart,are you okay today?how are you holding up?do you really exist here,or have you broken into pieces,and scattered by the cruel life's wind?"

when i feel their beat,i know it's there,longing for you.

what if someday they stop beating?

p/s:i'm sorry,i don't have the confidence now.



Friday, November 12, 2010

its raining outside



the truth is,i'm afraid of losing you..


Tuesday, November 9, 2010

tuesday,9 november 2010,1.31 a.m


I want to become a flowerpot at your small window
even if I won’t be able to say anything
from time to time, I’ll receive your smiles and touch
and I could watch your sleeping face endlessly


p/s:happy birthday abah,i'm sorry if i never know how to say that i love you so much


Friday, November 5, 2010

selamat pengantin baru


selamat pengantin baru kak eika~waaa...seronoknye kalau dpt pergi kenduri kahwin kak eika kan...takpe2...tak dpt pergi pon,kirim doa dr jauh jelah yg boleh lia buat :-)...

ucapan utk pengantin,
selamat pengantin baru...semoga kekal abadi,bahagia hingga akhir hayat...dapat anak comel2 nanti hehe.....



apa agaknya rase ade kakak/abg buat kenduri kawin?

friday,5 november 2010,3.26 a.m

im the one that decided to leave you,but why it feels like im the one that being left out?

life is funny,right?

Wednesday, November 3, 2010

wednesday,3 november 2010,11.29 p.m

i just hope that you're doing good...

cuz i'm not