Monday, November 15, 2010

monday,15 november 2010,4.40 p.m


''kesedihan terpendam''

aku rasa kesedihan terpendam aku,bila bertambah lama2 dlm hati,even aku x mampu ngs,aku tak mahu ngs,sampai satu thp,kesedihan tu akan paksa jugak airmata aku keluar

tdo ptg2 mmg xbaik,tp ttdo nk wat mcm mana...
dlm tdo aku mimpi,aku naik kereta api yg penuh dgn org2 yg aku pernah kenal,org yg aku sayang,family,kawan,org yg pernah jadi special

then smpi kat satu station,aku kena turun,aku rasa dgn family aku sekali,tp aku x ingt siapa yg ada sekali dgn aku.

n aku perasaan ade satu silhouette dr jauh yg mengangkat beg merah,berjalan menjauh aku,dan aku kenal itu siapa.i once love him,tp skrg i neither hate nor miss him...he is someone else destiny...

bila aku turun dr kereta api,keluar dr station,aku menangis gila2,i dont know why.
tp,bila org berbeg merah tu tak turun dr kereta api,n berjalan pergi dr aku,adakah org yg tak turun skali dgn aku kat station tu,org yg tggl dlm kereta api tu,maksudnya akan tgglkan aku jugak?

n i dont really remember adakah my whole family are now with me,outside the station?

jadi bila terjaga dr mimpi,punyalah basah dah menangis dlm mimpi,luar mimpi pon dah menangis,pastu smbg ngs...

i'm too scared to lose anyone that i have now...

ye aku tau,mimpi ptg2 syaitan suka kacau.

cuma ini cerita kesedihan terpendam,kesan drpd sedih bertambah,tp xboleh ngs,xmahu ngs.

air mata tu tetap mahu keluar.

2 comments:

aqilah ismail said...

kamu di mana syg? kamu ok..??

wahana3115803 said...

im here..im ok hunn...dealing with it heh