Tuesday, December 27, 2011

homie home!!

im home!!home as if,malaysia~

i miss the humid weather of malaysia.

even only for two weeks...

so,ada siapa2 nak buat meet up?hehe


5 comments:

Diyana Danish said...

nak jumpa kak amalia, boleh?

[fArAh aLiAs] said...

mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

✿nenek moden✿ said...

1st time dgr lagu awak...rasa macam...wow! haha...then..sy tunjuk kat kawan sy yg study jepun..then dia cakap..dia kenal awak..sama batch ngn dia...tp awak uni lain.. >.< then dia suruh cari awak pun blog sebab dia cakap..awak ada blog.. :D

haip...salam perkenalan!! ^^

lynnaiza said...

if ada meet up,please inform!nak request nyanyi live.me laike yu very much.hihi

btw,happy new year. ;)

Arieldazhar -Arield Kota Tinggi- said...

Amalia...saya arield Asst,Production Manager Js Pictures Sdn Bhd atau production Sheila Rusly....boleh saya dapatkan contact number awak?...sebab lagu takut di youtoube tu,saya nak verify adakah awak penyanyi nya.sbb lagu tu sesuai untuk OST drama yang akan kami tayangkan di Tv3...harap dapat menghubungi awak segera,,,call/sms saya Arield 013-3027323..ASAP..terima kasih ya....