Saturday, December 24, 2011

light the heart

isn't this pretty???

this is my bedroom,the sliding door's curtain side.

DSC_1131

cant help but stare at them~^^

feels like christmas right?haha.


one more thing,i love listening to bossa nova+jazz.make me feel like im in a warm and cozy cafe,dim light,nice comfortable sofa,a cup of hot coffee,and a soulmate.:)

good night everyone.


6 comments:

myracupcake said...

WOah super nice ! Jelesnya sebab teringin nk ada lampu tu :')

wahana3115803 said...

suka kan??belilah~kan bila raya2 selalu jual murah :)

AQEM said...

hamboi2x,liplap tau umah die..ko pe citer ni mal? sehat lah nmpk gayenye ni,boleh gantung2x lampu ni

wahana3115803 said...

aqem:haha sihat2 alhamdulillah...selalu bz tp buat2 x bz kdg2 heh.eh kot2 golden week aku nk p korea lg agak2 bley tak?

AQEM said...

haha!bile2x ko nak dtg silekan,tp paham2x lah,golden week aku ade kelas,so..macam tulah,haha! tp kedtgn anda sgt2x dialukan,,

wahana3115803 said...

oh takpe,sebab aku dah penah dtg skali,maka aku nak cuba jalan2 sendiri jugak heee.nanti kalau jadi pe2 aku rojer n out lah kau.