Saturday, January 14, 2012

goodbye,my friend...

a good friend of mine in kumamoto.

azri3

azri2

azri1

losing a friend,is never been easy.
tambah2 lagi bila tggl dlm komuniti kecik je kat kumamoto ni.
it's the first time for me to send someone back to malaysia for good.
never knew it'll be this sad.
siapa lagi nak hang out ngan aku n mamu jalan2 shinai bila pressure,
mlm2 mkn mcd,open table cerita problem?
siapa lg nk jadik background noise plg annoying bila aku karok?
siapa lg nak buat lawak sengal bila time mkn2 ke,sebab tu la dr first time kita smpi2 sini je kau dpt nama fani,sbb kau mmg funny haha
siapa nak main pool smpi bola terkeluar2 dr board kan?
siapa lagi nak kutuk2 aku punya berat(even mamu pun selalu buat,tapi kau lagi kurus)?

but,i know,ive only lost a friend,not the friendship...
ganbare fani~aku tau kau boleh,cume mgkn bkn rezeki kau lg...
doakan aku kuat jugak kat sini,
ni pun dah berapa byk kali giri2 je dgn masalah jiwa kacau.
kita jumpa lagi bila aku dah balik msia..


p/s:aku selalu prasan kuat.td aku takut nak ckp byk,
karang aku ckp,aku tersyahdu meleleh dpn org,
aku segan..
lepas ni ada berapa byk lagi org yg nak menyusul balik,
mcm manalah agaknya nak htr...:'(

1 comment:

Tasha said...

jgn sedih2


heee. baru lepas dgr lagu because i miss you yg awak nyanyi.suke :)