Tuesday, February 14, 2012

worst feeling ever

the 'im the most stupid person in the world' feeling is the worst feeling ever.

and that feeling comes when there're exams/tests.

this is one never-ending journey.

*cries*(;_・)

p/s:aku dah tatau mcm mane nk stay positive dah.
nk nangis,nk muntah.semua ade.otak aku cramp dah.

Wednesday, February 8, 2012

Aiman Hakim Ridza :)





nama pun mcm bunyik novel gila,Aiman Hakim Ridza heh
padahal selama ni xpernah tau pun kewujudan Aiman mentor ni.
almaklumlah,bkn tggl malaysia,mlsla nk amik tau sgt
lps tu blik msia haritu tertgk plak epi 3 Vanilla Coklat ni kat tv.
'eh comel jugak mamat ni.crita pun cam menarik'
kan da tersangkut~
haritu abg remy,skrg amir pulak...mana satu ni??-_-''
heh

eh gua tak pernah lg eksaited tgk drama Melayu smpi tertunggu2 episod next.
sbb tu smpi tulis kat blog sakainya heh
gua rasa tak cool ah camni aduiduidui
dok senyum sorg2 mcm gila kan aaaaaa
stress ah tgk Vanilla Coklat ni,
Amir & Zara ni comel sgtlaaaa
sweet tahap nak potong kaki kan...manis sangattt eeeeee
padahal dialog dia simple2 je pun,tapi sweet lebihla awww


ok sudah2 tu terkinja2 tersengih2
back to buku.
kau esok paper pharmacognosy tak ingat kan?????

p/s:ep 8,Amir:'you're mine...'demit gua tgk smbil gigit2 chopstick
dia punya meghenyam gatainya haha
comellah~